بخشی از متن:
بخشی از متن:
بخشی از متن:
در روش هزینه یابی سفارش کار ، هر شماره کار به منزله واحد مستقلی تلقی می شود و هزینه اولیه (مواد و دستمزد) و سربار ساخت آن جداگانه محاسبه و در برگ خلاصه هزینه مربوط ثبت می شود بطوری که هویت هر سفارش در سرتاسر دوره تولید مشخص می ماند. در نتیجه امکان دارد که برای مثال، هزینه یک سفارش تکمیل شده با هزینه سفارش تکمیل شده دیگری که همانند آن است تفاوت داشته باشد.
روش هزینه یابی مرحله ای (یا هزینه یابی مراحل عمل) باهزینه یابی سفارش کار تفاوت دارد و در مواردی به کار می رود که تولید به طور مداوم یا به شکل تولید عمده جریان داشته باشد و محصولات از واحدهای مشابه با مشخصات یکسان تشکیل شده باشند که همگی یا هر نوع از آنها از مراحل عمل مشخص و مشترکی می گذرد و به این جهت نمی توان تمایزی بین واحدهای مختلف انواع محصول به منظور هزینه یابی قائل شد و هویت هر یک را جداگانه در نظر گرفت. چه هر واحد در حقیقت جزء تفکیک ناپذیری از یک مرحله عمل است. چون در روش تولید مرحله ای ، محصولات به طور مداوم در یک یا چند مرحله عمل ساخته می شوند هزینه یابی مرحله ای را هزینه یابی پیوسته نیز نامیده اند . با کار برد این روش ، هزینه یابی یک واحد مشخص از محصول ناممکن است و به این جهت می یابد یک دورة زمانی مبنای احتساب هزینه قرار گیرد و جمع هزینه های هر دوره به جمع محصول تولید شده در همان دوره تقسیم شود تا «هزینه متوسط واحد تولید» آن دوره به دست آید.
فهرست مطالب:
هزینه یابی مراحل عمل یا هزینه یابی مرحله ای
روش های هزینه یابی اصولاً برد و نوعند
اصول هزینه یابی و روشهای حسابداری صنعتی
موارد استفاده از هزینه یابی مرحله ای
مشخصات عمومی
هزینه های استاندارد در هزینه یابی مرحله ای
روش ها و ویژگیهای هزینه یابی مرحله ای :
ویژگیهای یک سیستم هزینه یابی مرحله ای به شرح زیر است
جریان گردش محصول
گردش متوالی محصول
گردش موازی محصول
گردش انتخابی محصول
روش های حسابداری هزینه های مواد ، دستمزد و سربار کارخانه
هزینه مواد
هزینه دستمزد
سربار کارخانه
گزارش هزینه تولید
گزارش هزینه تولید هر دایره شامل اقلام زیر است
دایره مخلوط کردن
معادل آحاد تکمیل شده
بهای تمام شده یک واحد کالای ساخته شده
انتقال هزینه های دایره
ضایعات
ضایعات در اولین دایره
دایره تصفیه
اطلاعات و محاسبات مذکور عبارتند از
وقوع ضایعات در دوایری غیر از دایره اول
بهای تمام شده واحدهای ضایع شده را می توان به دو روش محاسبه کرد
انتقال هزینه های دایره تصفیه:
دایره تکمیل و بسته بندی
افت و ضایعات در مراحل عمل
ضایعات مراحل عمل
اصطلاح « قراضه »
مطالب تکمیلی
هزینهیابی برمبنای فعالیت
ارزیابی متوازن
ارزش افزوده اقتصادی
نتیجهگیری
منابع
بخشی از متن:
بخشی از مقدمه:
به منظور تبدیل اطلاعات گلخانه ای و آزمایشگاهی موجود در مورد ویروسها به یک تصویر کلی از طبیعت آنها یعنی اکولوژی (از وازه یونانی Oikos یعنی خانه وLogos به معنی سخنرانی)، که همیشه متغیر است نیاز داریم.
ویروسهای گیاهی برای بقاء باید دارای : (1) یک یا چند گونه گیاهی میزبان برای افزایش؛ (2) روشی مؤثر برای انتشار و ایجاد آلودگی در گیاهان میزبان جدید و ( 3) ذخیره ای از گیاهان میزبان مناسب سالم به منظور انتشار بیماری باشند.موقعیت واقعی هر ویروس معین در یک محل خاص یا در مقیاس جهانی، نتیجه برهمکنشهای پیچیده بین بسیاری از عوامل فیزیکی و بیولوژیکی خواهد بود(شکل1، پائین صفحه) درک و شناخت اکولوژی یک ویروس در یک محصول و محل معین، جهت توسعه روشهای مناسب برای کنترل بیماری ویروسی لازم و ضروری است. همانند اغلب پارازیتهای اجباری، عوامل اکولوژیکی عمده ای که باید در نظر گرفته شوند، بیشتر شامل همان روشهایی است که موجب انتشار ویروس از گیاهی به گیاه دیگر شده و نیز راههایی است که سایر عوامل روی انتشار ویروس تأثیر میگذارند.
فهرست مطالب:
مقدمه
نمودارها
فصل اول: اکولوژی ویروسها
اکولوژی ویروسها
عوامل بیولوژیکی
1) خصوصیات ویروسها و گیاهان میزبان آنها
1-1 پایداری فیزیکی و غلظت نهایی ویروسها
1-2 میزان حرکت و انتشار در گیاهان میزبان
1-3 شدت بیماری
1-4 تغییرپذیری و انتخاب نژاد
1-5 دامنه میزبانی
2) انتشار
2-1 ناقلین هوازاد
2-2 ویروسهای خاکزاد
2-3 انتقال با بذر و گرده
2-4 انتقال بوسیله مهره داران
2-5 انتشاردر مسافتهای دور
3) منابع آلودگی
3-1 گیاهان زراعی
3-2 گیاهان وحشی
3-3 علفهای هرز و سایر میزبانهای واسط
3-3-1 علفهای هرز درون محصول
3-3-2 منابع مجاور محصول
3-3-3 منابع دور
3-4 منابع دیگرآلودگی
عملیات باغبانی و کشاورزی
1- عملیاتی که دارای اثرات موضعی است.
1-1 تاریخ کشت
1-2 تناوب زراعی
1-3 عملیات تهیه زمین و کا شت
1-4 اندازه مزرعه
1-5 اندازه گیاهان و تراکم کشت
1-6 همگن بودن گیاه زراعی
1-7 تأثیر گلخانهها
1-8 عملیات گرده افشانی
1-9 نهالستانها به عنوان منابع آلودگی
2- عملیاتی که دارای اثراتی در مقیاس بزرگ میباشند.
2-1 انتخاب گیاهان و اصلاح نبات
2-2 روشهای پیوند زدن
2-3 کشت در مناطق دست نخورده
2-4 جا به جایی محصولات گیاهی به کشورهای دور
2-5 اثر کشت تک محصولی یا تناوب کوتاه مدت بر ویروسها
نتیجه
عوامل فیزیکی
1) بارندگی
2) باد
3) دمای هوا
4) خاک
5) نقش تغییرات فصلی و آب و هوایی در توسعه اپیدمیها
بقا در طول چرخه فصلی
فصل دوم: اپیدمیولوژی
اپیدمیولوژی
1- زمان
2- ویروس و میزبان
3- تعداد منابع آلودگی
4- نوع و تعداد ناقلین
5- مسافت
فصل سوم: ارزیابی خطر و پیشبینی
ارزیابی خطر و پیشبینی
ارزیابی احتمال خطر
پیش بینی
فصل چهارم: نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع
بخشی از متن:
بخشی از متن:
بخشی از متن:
بخشی از مقدمه:
جنگ نرم در قالب های مختلف مثل: انقلاب مخملی، انقلاب های رنگی (انقلاب نارنجی و...)، عملیات روانی، جنگ رسانه ای و... و با استفاده از ابزار رسانه ای (رادیو، تلویزیون، روزنامه و امثال آن) توانست نظام سیاسی بعضی از کشورها مانند اوکراین، گرجستان، تغییر دهد.
با توجه به غالب بودن جنگ نرم در عصر حاضر، اهمیت، پیچیدگی و صورت های مختلف آن که با استفاده از ابزارهای رسانه ای روز منجر به تغییرات تدریجی و گسترده در حوزه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشورها می شود باید شناخت درستی از ویژگی ها، خصوصیات، اهداف، ابزارها، تاکتیک ها و راه های مقابله با آن داشته باشیم.
جنگ یکی از دیر پاترین پدیده های جامعه انسانی است و از دیر باز تاکنون جامعه ای را نمی توان یافت که به گونه ای درگیر جنگ نبوده باشد این پدیده برای بشریت دو رویه داشته است، تلخی ها و شیرینی ها، زهرها و پادزهرها، نیش ها و بدبختی هاو نیک بختی ها با این وجود در خصوص علل و انگیزه های آن دیدگاه های ونظریاتی بسیار متفاوت وجود دارد که منجر به تعاریف و تقسیم بندی های متفاوت از هم شده است.
فهرست مطالب:
مقدمه
تعریف جنگ
تقسیم بندی های جنگ
جنگ سخت
جنگ سرد (نیمه سخت)
جنگ نرم
تعریف جنگ نرم
پیشینه تاریخی جنگ نرم
دلایل استفاده از جنگ نرم
تفاوت های جنگ نرم و جنگ سخت
اهداف جنگ نرم
ابزارهای جنگ نرم
چه افراد و تشکل هایی هدف جنگ نرم هستند؟
تاکتیک های جنگ نرم
اصول و روش های مقابله با جنگ نرم
نتیجه گیری
منابع
بخشی از متن: